Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Kwaliteitsborging bouw congres

11 oktober 2022 van 1:00 pm tot 5:00 pm

Vanaf 1 januari 2023 werken we in Nederland met een nieuw stelsel van toezicht op de bouw. Het betekent ook dat de Toelatingsorganisatie Kwaliteitsborging Bouw nu volop aan de slag is om samen met alle betrokken partijen goed vorm te geven aan nieuwe taken en de samenwerking voor de kwaliteitsborging in de bouw.

Het congres gaat over het nieuwe kwaliteitsborgingssysteem in de bouw. Wat betekent het nieuwe systeem voor u als kwaliteitsborger, aannemer, instrumentbouwer en -aanbieder? Wat zijn de veranderingen, wat zijn de voordelen en welke nieuwe samenwerkingen gaat u aan? Deze vragen en nog veel meer komen aan bod, zodat u helemaal klaar bent voor de invoering van het nieuwe stelsel in 2023.

In aanloop naar het congres ontvang u verdere inhoudelijke en praktische informatie.

Gegevens

Datum:
11 oktober 2022
Tijd:
1:00 pm tot 5:00 pm
Evenement Categorie:
Site:
https://aedes.nl/2022-10-11-congres-kwaliteitsborging-bouw

Organisator

Aedes vereniging van woningcorporaties
Telefoon:
088 233 3700
E-mail:
info@aedes.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Fort Altena
Tol 8
Werkendam, 4251 PX Nederland
+ Google Maps
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante bouwgerelateerde vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of spam map om je aanmelding te bevestigen!