Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Dag van de Circulariteit ‘2030 binnen handbereik!’

12 oktober 2022 van 9:00 am tot 3:00 pm

Inspirerende sprekers, aansprekende kennissessies, verrassende inzichten, en een passende locatie – dat zijn de ingrediënten voor de Dag van de Circulariteit. Hét kennis- en inspiratie evenement voor professionals die een bijdrage leveren aan de doelstellingen naar een circulaire- en CO2 arme economie. Tot 2023 zetten we vooral in op leren en experimenteren om na 2023 dit breed in de praktijk toe te passen.
De Dag van de Circulariteit fungeert als een ontmoetingspunt voor iedereen die hier een bijdrage aan wil leveren. Een plek waar circulaire doeners bij elkaar komen om nieuwe instrumenten te introduceren, successen te vieren, kennis en ervaringen uit te wisselen en doelen voor de korte termijn te formuleren.

Kennissessies

De speerpunten en thema’s zijn zo concreet mogelijk uitgewerkt in compacte en informatieve kennissessies, geinspireerd door De Circulaire Spurt 2023. Inspelend op alle relevante nationale- en regionale ontwikkelingen leveren alle belangrijke instituten, platforms en instellingen die werken aan de circulaire economie hier een bijdrage aan. Onderwerpen die aanbod komen zijn Inkopen en Aanbesteden, Innovatief Beton en Asfalt, Elektrificatie, Sloop en Recycling, Groen, etc. Naast de onderwerpen uit de GWW wordt er ook nadrukkelijk aandacht gegeven aan circulariteit in de gebouwde omgeving.

Klik hier voor het overzicht van alle thema’s.

Gegevens

Datum:
12 oktober 2022
Tijd:
9:00 am tot 3:00 pm
Evenement Categorie:
Site:
https://dagvandecirculariteit.nl/

Locatie

De Basiliek, Veenendaal
Wiltonstraat 56
Veenendaal, 3905 KW
+ Google Maps

Aankomende evenementen

AMB

Welding Week

Metavak

C the Future

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE EVENTS IN DE INFRA, UTILITEITSBOUW, WONINGBOUW EN WATERBOUW!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden