Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Crowdfunding voor vastgoed steeds belangrijker

23 mei 2022 van 12:00 pm tot 5:00 pm

Tientallen Nederlandse professionele vastgoedpartijen maken al gebruik van crowdfunding. De belangstelling groeit hard. Crowdfunders zijn bereid om een hoger risico te nemen dan banken. Ze accepteren bijvoorbeeld een hogere LTV – sommige zelfs 100% –, een tweede hypotheek, en/of ontwikkelrisico’s. Crowdfunding is vaak aanvullend op een bancaire financiering. Wat zijn de ervaringen van vastgoedpartijen? Wat zijn geslaagde vastgoed-cases? En wat zijn de nadelen van crowdfunding?

Er zijn een stuk of 50 Nederlandse crowdfunding-platforms. Samen zetten ze dit jaar een half miljard euro om. Hoe onderscheiden zij zich, hoe werken ze? Welke eisen stellen ze aan vastgoedpartijen? Wat doen zij voor je, wat moet je zelf doen? Waarom werken sommige met banken samen en andere niet? Waarom hebben sommige een vergunning van de AFM, andere een ontheffing en weer andere geen van beide? Hoe groot zijn hun tickets? Hebben die een bovengrens, ondergrens? Wat zijn de looptijden? Welke rendementen verlangen crowdfunders? Welke kosten ben je aan een platform kwijt? Wat zijn hun eigen verdienmodellen?

Antwoord op deze en nog veel meer vragen krijgt u tijdens dit congres. U krijgt inzicht in de ervaringen van vastgoedpartijen die met succes crowdfunding hebben gebruikt. Wat is hen meegevallen, wat tegengevallen? Dit congres is een praktische crowdfunding-leidraad voor elke vastgoedpartij met een financieringsvraag.

Doelgroep: vastgoedbeleggers, ontwikkelaars, bouwers, financiers, vastgoedinvesteerders, adviseurs.

Gegevens

Datum:
23 mei 2022
Tijd:
12:00 pm tot 5:00 pm
Evenement Categorie:
Site:
https://vastgoedjournaal.nl/events/event/190/crowdfunding-voor-vastgoed-steeds-belangrijker

Organisator

Vastgoedjournaal
Telefoon
023-7434909
E-mail
events@vastgoedjournaal.nl
Bekijk de site van Organisator

Aankomende evenementen

AMB

Welding Week

Metavak

C the Future

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE EVENTS IN DE INFRA, UTILITEITSBOUW, WONINGBOUW EN WATERBOUW!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden