Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Dag van de Bouw

8 juni 2024 van 9:00 am tot 5:00 pm

Na een succesvolle zestiende editie van de Dag van de Bouw kunnen we melden dat op zaterdag 8 juni 2024 de volgende Dag van de Bouw plaatsvindt.

De Dag van de Bouw is dé jaarlijkse open dag van de bouw en infra. Onze leden stellen dan hun bouwplaats open voor heel Nederland om te laten zien hoe een project tot stand komt. Als vereniging helpen wij je met de promotie en geven je tips om een succesvolle dag te organiseren. Natuurlijk zorgen we voor zoveel mogelijk media-aandacht voor de Dag van de Bouw.

Daarnaast kunnen we aankondigen dat op vrijdag 7 juni de Onderwijsdag van de Bouw wordt georganiseerd. Op deze dag kunnen schoolklassen op een bouwplaats kennismaken met de bouw en infra.

Aanmelden?

Heb je al meegedaan met een editie? Dan zien we je graag volgend jaar terug. Nog nooit meegedaan? Ook dan hopen we dat jij je inschrijft met een mooi project voor 8 juni 2024. Inschrijven is mogelijk vanaf begin 2024. Via onze website en de speciale Dag van de Bouw-website houden we je op de hoogte.

Gegevens

Datum:
8 juni 2024
Tijd:
9:00 am tot 5:00 pm
Evenement Categorie:
Site:
https://www.dagvandebouw.nl/

Aankomende evenementen

AMB

Welding Week

Metavak

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE EVENTS IN DE INFRA, UTILITEITSBOUW, WONINGBOUW EN WATERBOUW!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden