Laden Evenementen

« Alle Evenementen

DVDP – Dag van de Projectontwikkeling

25 mei 2023 van 9:00 am tot 5:00 pm

De Dag van de Projectontwikkeling (DVDP) op 25 mei 2023 biedt een uiterst gevarieerd en interactief programma, waarin naast inspiratiesessies van buiten onze sector, de innovaties, trends en actualiteiten binnen ons eigen vakgebied ruimschoots aan bod komen.

Niet alleen voor projectontwikkelaars
De DVDP is het event to be voor iedereen die werkt aan de ruimtelijke ontwikkeling van Nederland. Dus voor projectontwikkelaars en voor vakgenoten bij gemeenten, architectenbureaus, beleggers, woningcorporaties en alle andere professionele partijen. Ook voor jou zijn er redenen te over om 25 mei naar Den Haag te komen: ontmoet vertrouwde relaties en onbekende vakgenoten, laat je inspireren en ververs jouw kennis.

De edities van 2012 t/m 2022 waren stuk voor stuk succesvol met deelname van jaarlijks zo’n 800 beslissers en professionals van zowel marktpartijen als overheden.

Gegevens

Datum:
25 mei 2023
Tijd:
9:00 am tot 5:00 pm
Evenement Categorie:
Site:
https://www.neprom.nl/dvdp/2023/default.aspx

Organisator

NEPROM
Telefoon:
070 - 337 0332
E-mail:
info@neprom.nl
Bekijk de site van Organisator
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante bouwgerelateerde vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of spam map om je aanmelding te bevestigen!