Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Het STEMmingscafé – robotisering: de oplossing voor arbeidsmarktproblemen?

13 mei 2022 van 1:30 pm tot 2:30 pm

Gratis

Hoe maak je als bedrijf je waardepropositie waar… zonder personeel? Dat gaat wringen en schuren. Productieprocessen piepen en kraken op dit moment.Of kan het ook anders? Volgens Bert Stap, specialist in machineveiligheid is dit de reden en het moment om robotisering volledig te omarmen. Ook in toepassingen die misschien tot nu toe onwaarschijnlijk leken.

Tijdens het STEMmingscafé van 13 mei neemt Bert Stap ons mee in zijn visie op robotisering als oplossing voor de uitdagende arbeidsmarkt. Bert heeft meer dan 30 jaar ervaring in de industriële productie en heeft zich als trainer gespecialiseerd in machineveiligheid.

Save the date en kom ook (weer) aanwaaien!
In hoeverre heeft jouw organisatie robotisering omarmd en geïmplementeerd? Of is daar nog wel winst te behalen? Laat je stem er over horen vrijdag 13 mei, 13:30 – 14.30 uur. Graag tot dan!

Deelnemen is inbegrepen in het (gratis) eXplore programma. Maar meld je svp wel vooraf aan, zodat we je op tijd de deelnamelink kunnen sturen.

 

Deelnemen

Het STEMmingscafé
Dé online VrijMiBo in marketingland en wekelijkse ontmoetingsplaats voor managers, marketing-, communicatie-, sales- en innovatieprofessionals uit technische B2B. Om online te verbinden, elkaar te inspireren en informatie te delen.

Inhoud, gezellig en informeel
Van elkaar te leren en een vakinhoudelijke discussie te voeren over Business Development van en voor technische bedrijven. Maar altijd met de nodige gezelligheid, een informeel karakter en de nodige inhoud.

Waar, wanneer en hoe laat?
Het STEMmingscafé is er iedere vrijdagmiddag van 13.30 tot 14.30 uur. Online wel te verstaan via Microsoft TEAMS.

Kom je ook (weer) aanwaaien
Deelnemers aan het eXplore, eXplain of eXpand programma van STEM Community ontvangen de deelname link via een wekelijkse uitnodiging. Geen deelnemer aan een van deze programma’s? Dan ontvang je die link na je aanmelding via de aanmeldbutton.

Investering
Jouw investering in deze inspiratiesessie is: tijd. Wel vooraf aanmelden via de onderstaande button.

Deelnemen?
Het wekelijkse STEMmingscafé is een initiatief van STEM Industrial Marketing Community. Interesse om deel te nemen? Laat het ons weten via de ‘aanmeldbutton’. Dan sturen we je tijdig jouw deelnamelink.

Gegevens

Datum:
13 mei 2022
Tijd:
1:30 pm tot 2:30 pm
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
Site:
https://stem-imc.com/inspiratiesessie-het-stemmingscafe-stem/

Organisator

STEM Industrial Marketing Community
Telefoon
06 204 275 84
E-mail
contact@stem-imc.com
Bekijk de site van Organisator

Aankomende evenementen

AMB

Welding Week

Metavak

C the Future

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE EVENTS IN DE INFRA, UTILITEITSBOUW, WONINGBOUW EN WATERBOUW!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden