Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Het STEMmingscafé – Wat communiceer je eigenlijk met jouw Kerstfilm en met welk doel?

6 januari 2023 van 1:30 pm tot 2:30 pm

gratis

Vrijdag 23 december stond een Kerstspecial van het STEMmingscafé op het programma. Maar door technische en persoonlijke omstandigheden kon die niet op die datum doorgaan.

Maar het onderwerp is te leuk en relevant om geen aandacht aan te besteden: want wat communiceer je nu eigenlijk met je bedrijfs Kerstfilm. En wat kunnen we leren voor alle vormen van communicatie van de leuke filmpjes.

En daarom verschuiven we dit onderwerp naar het STEMmingscafé van vrijdag 6 januari. En reiken we daarin de (technische) B2B Kerstfilm award uit 2022 uit. Onze excuses voor deze verandering.

Graag tot ziens dus online op 6 januari voor een contest in ‘Kerststemming’ waarin alles dat met marketing en communicatie samenkomt, wordt beoordeelt door de deelnemers aan het STEMmingscafé. Want we willen niet alleen een award uitreiken maar ook lering trekken uit alle (technische) B2B Kerstfilms die getoond worden.

Een contest waarbij het vooral draait om de eer. Maar waarbij ook een award wordt uitgereikt geproduceerd op een productiewijze anno 2022.

Kom ook (weer) aanwaaien en laat je stem horen!
Je bent van harte welkom  om online deel te nemen en je stem te geven aan de drie genomineerde Kerstbedrijfsfilms voor deze contest 2022.

Meld je svp vooraf aan, zodat we je op tijd de deelnamelink kunnen sturen. Laat nu alvast weten dat je deel wilt nemen!

 

Deelnemen

Gegevens

Datum:
6 januari 2023
Tijd:
1:30 pm tot 2:30 pm
Kosten:
gratis
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
Site:
https://stem-imc.com/het-stemmingscafe-presenteert-de-b2b-kerstfilm-contest/

Organisator

STEM Industrial Marketing Community
Telefoon
06 204 275 84
E-mail
contact@stem-imc.com
Bekijk de site van Organisator

Aankomende evenementen

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE EVENTS IN DE INFRA, UTILITEITSBOUW, WONINGBOUW EN WATERBOUW!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden