Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Presentatie Beleidsvisie BZK Zicht op Nederland

10 januari 2023 van 10:00 am tot 11:00 am

Voor het maken van verstandige ruimtelijke keuzes is goed zicht op veranderend Nederland nog nooit zó cruciaal geweest. Dat zicht willen we bieden door de geo-informatie zo te organiseren, dat deze een samenhangend beeld van de leefomgeving biedt. Een beeld waarover iedereen kan beschikken en waarmee je kunt in- en uitzoomen naar behoefte. En waarmee bestaande registraties beter op elkaar aansluiten en aanvullende data kunnen worden verbonden – en data makkelijk kunnen stromen. Zo bouwen we aan een gezamenlijk geo-datafundament voor de maatschappelijke opgaven – nu en in de toekomst. Dat is in een notendop de inhoud van de beleidsvisie Zicht op Nederland.

De visie is behandeld in het Beraad voor geo-informatie (GI-beraad). Nu kunnen we aan de slag met de oprichting van een programmaraad en de realisatie van de visie. Een compacte versie van onze doelen vind je in onderstaande afbeelding. In het nieuwe jaar zullen we de visie breed verspreiden, dus houd onze website en LinkedIn in de gaten!

Gegevens

Datum:
10 januari 2023
Tijd:
10:00 am tot 11:00 am
Evenement Categorie:
Site:
https://www.eventbrite.nl/e/tickets-nieuwjaars-webinar-zicht-op-nederland-484252591537

Organisator

GeoNovum
Telefoon
033 460 41 00
E-mail
info@geonovum.nl
Bekijk de site van Organisator

Aankomende evenementen

AMB

Welding Week

Metavak

C the Future

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE EVENTS IN DE INFRA, UTILITEITSBOUW, WONINGBOUW EN WATERBOUW!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden