Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Presentatie Beleidsvisie BZK Zicht op Nederland

10 januari 2023 van 10:00 am tot 11:00 am

Voor het maken van verstandige ruimtelijke keuzes is goed zicht op veranderend Nederland nog nooit zó cruciaal geweest. Dat zicht willen we bieden door de geo-informatie zo te organiseren, dat deze een samenhangend beeld van de leefomgeving biedt. Een beeld waarover iedereen kan beschikken en waarmee je kunt in- en uitzoomen naar behoefte. En waarmee bestaande registraties beter op elkaar aansluiten en aanvullende data kunnen worden verbonden – en data makkelijk kunnen stromen. Zo bouwen we aan een gezamenlijk geo-datafundament voor de maatschappelijke opgaven – nu en in de toekomst. Dat is in een notendop de inhoud van de beleidsvisie Zicht op Nederland.

De visie is behandeld in het Beraad voor geo-informatie (GI-beraad). Nu kunnen we aan de slag met de oprichting van een programmaraad en de realisatie van de visie. Een compacte versie van onze doelen vind je in onderstaande afbeelding. In het nieuwe jaar zullen we de visie breed verspreiden, dus houd onze website en LinkedIn in de gaten!

Gegevens

Datum:
10 januari 2023
Tijd:
10:00 am tot 11:00 am
Evenement Categorie:
Site:
https://www.eventbrite.nl/e/tickets-nieuwjaars-webinar-zicht-op-nederland-484252591537

Organisator

GeoNovum
Telefoon:
033 460 41 00
E-mail:
info@geonovum.nl
Bekijk de site van Organisator
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante bouwgerelateerde vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of spam map om je aanmelding te bevestigen!