Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Huis & Energie

3 oktober 2023 van 10:00 am tot 8 oktober 2023 van 6:00 pm

Huis & Energie voor duurzame energie & duurzaam wonen

Huis & Energie is de grootste en meest complete consumentenbeurs van Nederland voor duurzame energie & duurzaam wonen. De beurs vindt dan ook plaats in de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch, het op twee na grootste evenementencomplex van Nederland.

Beursthema’s

Exposeer op Huis & Energie met uw merk, product, systeem, techniek of dienst op het gebied van duurzame energie en duurzaam wonen. Alle thema’s rondom duurzame energie en duurzaam wonen komen aan bod!

Zonne-energie

  • De gemiddelde consument is slecht geïnformeerd over zonnepanelen. Zo denkt de gemiddelde consument dat zonnepanelen twee keer duurder zijn dan ze in werkelijkheid zijn.

Duurzaam verwarmen

  • 75% van de huiseigenaren vinden het nu al vanzelfsprekend om bij het vervangen van de cv-ketel na te denken over alternatieven die minder of geen aardgas gebruiken.

Verlichting, smart & domotica

  • Slimme apparaten worden steeds toegankelijker voor consumenten. Het netwerk van Internet of Things wordt groter en smart homes nemen de woningmarkt over.

Woningisolatie

  • 3 van de 4 woningen in Nederland zijn nog niet goed geïsoleerd. Huiseigenaren denken namelijk bij verduurzaming meestal niet aan isoleren en dat is zonde.

Ventileren & koelen

  • 1 op de 10 woningen heeft last van schimmel en fijnstof door onvoldoende ventilatie. Door steeds beter geïsoleerde woningen wordt ventileren steeds belangrijker en kan de vraag naar koelen ook toenemen.

Elektrisch vervoer

  • Nederland behoort tot een van de Europese koplopers op het gebied van elektrische personenvoertuigen. Het zal niet lang meer duren voordat elektrisch (of zelfs autonoom) rijden goedkoper is dan rijden op brandstof.

Financiën en subsidies

  • Een kwart van de huiseigenaren weet dat ze subsidie kunnen krijgen. En van de huiseigenaren die dit wél weten, kent 40% de voorwaarden niet.

Duurzaam wonen

  • Andere thema’s op Huis & Energie zijn: kiezen voor een duurzame energieleverancier, kunststof kozijnen, gelijkstroominstallatie, rolluiken, inductiekookplaten, inrichting, architectuur, bouwmaterialen, energiezuinige huishoudelijke apparaten en alles dat bijdraagt aan een toekomstbestendige en duurzame energie huishouding.

Gegevens

Begin:
3 oktober 2023 van 10:00 am
Einde:
8 oktober 2023 van 6:00 pm
Evenement Categorie:
Site:
https://www.huisenenergie.nl/

Organisator

Good! Events & Media
Telefoon
072-5729794
E-mail
info@good.nl

Locatie

Expo Greater Amsterdam
Stelling 1
Vijfhuizen, 2141 SB Nederland
+ Google Maps
Telefoon
023-5660140

Aankomende evenementen

AMB

Welding Week

Metavak

C the Future

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE EVENTS IN DE INFRA, UTILITEITSBOUW, WONINGBOUW EN WATERBOUW!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden