Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Ontwikkelen & bouwen van een THUIS

9 maart 2023 van 9:00 am tot 1:00 pm

Tijdens het eerste kwartaalevent in 2023 van CorporatieNL staat vastgoed centraal. Want daarmee realiseren we een veilige en stabiele thuisomgeving voor iedereen. Wat hebben we daar eigenlijk allemaal voor nodig en welke samenwerkingen horen daarbij? We gaan samen in gesprek met corporaties, gemeenten, bouwers, vastgoedexploitatieprofessionals, bewoners, kennisorganisaties en stakeholders.

NEVAP is de kennisorganisatie die samen met CorporatieNL dit event organiseert. Om de belangrijke verbindingen in kennis en netwerk van onze organisaties tot stand te brengen.

NEVAP wil een belangrijke bijdrage leveren aan een toekomstbestendige, leefbare en gezonde gebouwde omgeving door middel van het verbinden van vastgoedexploitatie-organisaties en professionals in andere vastgoedvakgebieden. Alsook aan elkaars oplossingen om tot een gezamenlijke richting te komen voor de opgaven en uitdagingen van nu.

Het doel van CorporatieNL is te zorgen voor een thuis voor iedereen in 2030. Ook voor al diegenen die daar hulp bij nodig hebben. Ondertussen loopt het woningtekort op, is er een tekort aan locaties, schieten prijzen omhoog en is er een personeelstekort. Dan maar geen thuis? Dat is geen optie, want we zijn het als maatschappij en als mens aan elkaar verschuldigd.

Tijdens dit event verkennen en bespreken we de mogelijkheden hoe het wél kan, want het is tijd om samen in actie te komen.

Gegevens

Datum:
9 maart 2023
Tijd:
9:00 am tot 1:00 pm
Evenement Categorie:
Site:
https://nevap.nl/agenda/ontwikkelen-bouwen-van-een-thuis-i-s-m-corporatienl/

Organisator

NEVAP
Telefoon:
030-6585002
E-mail:
info@nevap.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Het groene paviljoen
Zandheuvelweg 7
Baarn, Nederland
+ Google Maps
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante bouwgerelateerde vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of spam map om je aanmelding te bevestigen!