Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Promotiedagen

9 november 2021 van 12:00 pm tot 10 november 2021 van 10:00 pm

De Promotiedagen is het #1 zakelijk event van Noord-Nederland. Al 34 jaar zijn wij hét event waar het noordelijke bedrijfsleven elkaar ontmoet, elkaar inspireert en zakendoet. We brengen ondernemers samen, maken nieuwe verbindingen en laten zien wat voor moois ondernemend Noord-Nederland te bieden heeft. Wij geloven in de kracht van Noord-Nederland en in de kracht van persoonlijk contact. We willen inspireren en bedrijven helpen hun ambities te verwezenlijken. Zo maken we Noord-Nederland sterker!

De Promotiedagen is er voor het volledige noordelijke MKB. Groot en klein, en van Startups tot gevestigde orde; heel zakelijk Noord-Nederland is aanwezig als deelnemer én bezoeker. De Promotiedagen is een event voor alle sectoren, een plaats waar ondernemers samenkomen om elkaar te leren kennen, van elkaar te leren en ideeën op te doen.

Het programma van de Promotiedagen is een feestje. Iedere editie vinden er zo’n 75 sessies plaats, verdeeld verschillende podia. Met onderwerpen die inspireren, prikkelen en opschudden. Originele en boeiende verhalen, gericht op de laatste trends.

Gegevens

Begin:
9 november 2021 van 12:00 pm
Einde:
10 november 2021 van 10:00 pm
Evenement Categorie:
Site:
https://www.promotiedagen.nl/

Organisator

Promotiedagen voor het Bedrijfsleven Noord Nederland
Telefoon
050 525 8999
E-mail
info@promotiedagen.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

MartiniPlaza
Leonard Springerlaan 2
Groningen, nl
+ Google Maps

Aankomende evenementen

AMB

Welding Week

Metavak

C the Future

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE EVENTS IN DE INFRA, UTILITEITSBOUW, WONINGBOUW EN WATERBOUW!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden