Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Sluizencomplex Terneuzen

7 oktober 2022 van 1:00 pm tot 4:30 pm

KIVI afdeling Bouw- en Waterbouwkunde biedt studenten Civiele Techniek de gelegenheid om hun blik te verbreden door in contact te komen met ervaren ingenieurs in het toekomstige beroepenveld en daarnaast ook met medestudenten van andere opleidingen. Contacten in het beroepenveld zijn van groot belang voor een succesvolle loopbaan. Deze excursie naar de Diepzeesluis van Terneuzen is daar een uitgelezen gelegenheid voor.

Het sluizencomplex geeft toegang  tot de havens van Gent, Terneuzen en de binnenvaart naar België en Frankrijk. De Nieuwe Sluis zorgt voor een betere toegang en een vlottere doorstroming van het toenemende zeescheepvaartverkeer. De Nieuwe Sluis is qua afmetingen vergelijkbaar met de sluizen in IJmuiden en wordt uitgevoerd door de bouwcombinatie Sassevaart een initiatief van de Vlaams-Nederlandse Scheldecommissie.

Benieuwd naar de innovatieve toepassing in dit project met bekleding van de bouwputwanden met een geocomposiet, of benieuwd naar de technische uitdagingen? Meld je dan aan voor deze interessante excursie naar dit mega-project.

Er is plaats voor maximaal 40 studenten. Er is vervoer geregeld met een bus vanaf Station Goes, deze vertrekt om 13.00 uur naar de bouwlokatie en rijdt na afloop weer terug naar Station Goes.

Uitsluitend voor studenten!

De excursie is gratis voor studenten die lid zijn van KIVI (of lid willen worden), de eigen bijdrage voor overige studenten bedraagt 5 Euro.

PROGRAMMA

• 13:00 uur             Vervoer vanaf station Goes naar de bouwlocatie

• 14:00-14:15 uur   Inloop met koffie en thee

• 14:15-15:15 uur   Presentatie van het project

• 15:30-16:30 uur   Rondleiding bouwlocatie

• 16:30 uur             Vervoer naar station Goes

Neem alvast een kijkje op de website: https://nieuwesluisterneuzen.eu/

Informatie: Dirk vanIttersum, e. itt1648@gmail.com

Gegevens

Datum:
7 oktober 2022
Tijd:
1:00 pm tot 4:30 pm
Evenement Categorie:
Site:
https://www.kivi.nl/afdelingen/bouw-en-waterbouwkunde/activiteiten/activiteit/sluizencomplex-terneuzen

Organisator

KIVI
Telefoon
+31 (0)70 3919 900
Bekijk de site van Organisator

Aankomende evenementen

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE EVENTS IN DE INFRA, UTILITEITSBOUW, WONINGBOUW EN WATERBOUW!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden