Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Verontreinigde bodem en omgevingswet

8 november 2023 van 12:00 pm tot 5:00 pm

Op 8 november introduceren we de vierde versie van de CROW-richtlijn ‘Werken in en met verontreinigde bodem’. Dat doen we tijdens een praktijkgerichte bijeenkomst in de Mauritskazerne in Ede. Deze nieuwe versie van de richtlijn verschijnt als online kennismodule én als (gedrukte) publicatie. In deze versie is de nieuwe Omgevingswet verwerkt.

Aandacht voor de Omgevingswet en risicogestuurd werken

In de bijeenkomst besteden we aandacht aan de Omgevingswet die op 1 januari 2024 ingaat. Deze wet heeft impact op de actualisatie van de P400, waarin de Omgevingswet volledig is verwerkt. Na het plenaire gedeelte gaan we in kleinere groepen uiteen om de onderwerpen risicogestuurd werken en kennis, kunde en deskundigheid interactief met elkaar te bespreken. Dat betekent dat je alle ruimte krijgt om je vragen aan de deskundigen die de sessies begeleiden kan stellen.

R-DLP examen vernieuwd

In het najaar van 2023 starten we ook met een vernieuwde examenopzet voor R-DLP. Verlenging van het certificaat R-DLP moet via het hernieuwde examen en daarom verzoeken we om met aanmelding te wachten tot na de zomer van 2023.

Gratis handboek ‘Werken in en met verontreinigde bodem’ versie 4

Bij deelname aan de bijeenkomst ontvang je gratis een gedrukt handboek ‘Werken in en met verontreinigde bodem’ versie 4.

Gegevens

Datum:
8 november 2023
Tijd:
12:00 pm tot 5:00 pm
Evenement Categorie:
Site:
https://www.crow.nl/bijeenkomsten-en-congressen/bijeenkomst-verontreinigde-bodem-en-omgevingswet

Organisator

CROW
Telefoon
0318 - 69 53 00
E-mail
congressen@crow.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Mauritskazerne
Nieuwe Kazernelaan 2
Ede, 6711 JC Nederland
+ Google Maps

Aankomende evenementen

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE EVENTS IN DE INFRA, UTILITEITSBOUW, WONINGBOUW EN WATERBOUW!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden