Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Staalcafé (tip)

12 april 2022 van 2:30 pm tot 6:00 pm

Na de geslaagde lancering van het Bouwakkoord Staal heet Bouwen met Staal graag van harte welkom bij een volgend geanimeerd samenzijn: het Staalcafé 2022, dinsdagmiddag 12 april a.s. in het AFAS Theater in Leusden. Tijdens deze kennis- en netwerksessie ontvangt u een informatieve vooruitblik op hét kennis- en netwerkevent voor de (staal)bouw: de Staalbouwdag 2022. Dit jaar staat het event, dinsdagmiddag 4 oktober a.s., vooral in het teken van het Bouwakkoord Staal.

Het Bouwakkoord Staal bevat de collectieve ambities – voor en door de Nederlandse staalbouwsector – in het verder verduurzamen van het gebruik van staal in bouw en infrastructuur. Wat de plannen en (toekomstige) activiteiten zijn om de afspraken van het Bouwakkoord Staal te effectueren, wordt uit de doeken gedaan via lezingen, expertpanels en discussie met ‘de zaal’ tijdens het congres van de Staalbouwdag 2022.

Het kenniscongres maakt deel uit van een totaalprogramma, met dit jaar:

  • de Hackathon voor teams van jonge architecten, constructeurs en staal-engineers;
  • de uitreiking van de Nationale Staalprijs en Nationale Duurzaamheidsprijs Staal 2022 én
  • de vakbeurs met de producten en diensten voor het ontwerpen en bouwen met staal.

Tijdens het Staalcafé hoort u welke mogelijkheden (en kansen) er zijn om úw bedrijf tijdens de Staalbouwdag te laten opvallen. Om die opties ook letterlijk te laten zien, strijkt het Staalcafé neer op de nieuwe (centrale!) locatie van de Staalbouwdag: het AFAS Theater, onderdeel van het AFAS Experience Center in Leusden. Het theater en de bijbehorende foyers, subzalen en restaurant zijn op 4 oktober het toneel van de Staalbouwdag 2022.

Zoals stamgasten van het Staalcafé gewend zijn, worden op dinsdagmiddag 12 april ook weer de voornaamste trends en verwachtingen geschetst in de aandelen van (constructie)staal in de verschillende marktsegmenten, op grond van actuele cijfers van onder meer CBS en EIB, Bouwen met Staal-onderzoek en recente macro-economische ontwikkelingen.

Gegevens

Datum:
12 april 2022
Tijd:
2:30 pm tot 6:00 pm
Evenement Categorie:
Site:
https://www.bouwenmetstaal.nl/evenementen/staalcafe-2022/

Organisator

Bouwen met Staal
Telefoon
+31 (0)88 353 12 12
E-mail
info@bouwenmetstaal.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

AFAS Theater Leusden
Inspiratielaan 1
Leusden, 3833 AV Nederland
+ Google Maps

Aankomende evenementen

AMB

Welding Week

Metavak

C the Future

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE EVENTS IN DE INFRA, UTILITEITSBOUW, WONINGBOUW EN WATERBOUW!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden