Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Digitaal samenwerken in de keten

27 september 2023 van 3:00 pm tot 5:00 pm

Digitalisering verandert niet alleen het vak van de ontwerpers maar treft de hele bouwsector. Alle bedrijven werken immers met data en digitale systemen. Naast dat iedere organisatie een eigen digitale opgave heeft, ligt er een minstens zo’n grote uitdaging de digitale samenhang tussen organisaties te verbeteren. De wens is te komen tot een Digitaal Stelsel Gebouwde Omgeving (DSGO) waarin sectorbreed afspraken zijn gemaakt over uitwisseling, eigenaarschap en organisatie van data en informatie om zo digitalisering in de bouw aan te jagen en te zorgen dat er efficiënter en beter wordt gebouwd. Dit grote programma heeft als doel om het delen van data in de keten gecontroleerd, makkelijk en veilig te maken.

BNA is actief betrokken bij de totstandkoming van dit stelsel en roept BNA bureaus op om deel te nemen aan DigiGO. Samen digitaal optrekken, om je eigen bedrijf of organisatie én de gehele branche slimmer en sneller te maken. Heb je vragen omtrent digitalisering in jouw project, wil je kennis en ervaringen delen, heb je een vraag over de laatste stand van zaken, wil je input leveren of wil je in gesprek? Laat het ons weten?

Tijdens deze online sessie wordt je bijgepraat over de het DSGO programma en waar je als BNA lid bij aan kan sluiten. Verder zullen een aantal leden hun kennis delen.

Gegevens

Datum:
27 september 2023
Tijd:
3:00 pm tot 5:00 pm
Evenement Categorie:
Site:
https://bna.nl/agenda/digitaal-samenwerken-in-de-keten/online-27-09-2023

Organisator

BNA, Branchevereniging Nederlandse Architectenbureaus
Telefoon
+31 20 555 36 66
E-mail
bna@bna.nl
Bekijk de site van Organisator

Aankomende evenementen

AMB

Welding Week

Metavak

C the Future

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE EVENTS IN DE INFRA, UTILITEITSBOUW, WONINGBOUW EN WATERBOUW!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden