Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Glasdag

9 juni 2022 van 10:00 am tot 5:00 pm

De GLASDAG 2022 vindt plaats op 9 juni 2022 in het nieuwe AFAS Experience Center in Leusden. Het evenement kenmerkt zich door een hoogwaardig, kennisintensief programma, geheel gewijd aan het toepassen van glas in architectuur en bouw. Bezoekers aan de GLASDAG zijn beleidsmakers, ontwikkelaars, architecten en bouwbedrijven die op een snelle en aangename manier hun kennis over het gebruik van glas in de bouw willen vergroten. Maar ook voor de glassector zelf is deze innovatieve dag interessant. Het bijzondere in dit programma is dat er ook een rondleiding is door het AFAS Experience Center dat begin 2021 is opgeleverd met onder meer de spectaculaire glaskoepel van het nieuwe theater.

Gegevens

Datum:
9 juni 2022
Tijd:
10:00 am tot 5:00 pm
Evenement Categorie:
Site:
https://www.glasinbeeld.nl/agenda/glasdag-2020/

Locatie

AFAS Experience Center
Inspiratielaan 1
Leusden, Nederland
+ Google Maps
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante bouwgerelateerde vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of spam map om je aanmelding te bevestigen!