Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Innovatiestrook Kloosters A58

3 juni 2022 van 2:00 pm tot 4:00 pm

Duurzame innovaties zijn hard nodig om te zorgen voor een gezonde toekomst van onze wereld. Ook de wegenbouw draagt een steentje bij. Jaarlijks komen er nieuwe duurzame materialen, materieel en werkwijzen op de markt voor de infrasector. Maar hoe weten we zeker of die nieuwe initiatieven daadwerkelijk een positieve impact hebben?
De Innovatiestrook bij Verzorgingsplaats Kloosters aan de A58 is dé plek om innovaties te beproeven, ervan te leren en ze verder te ontwikkelen. Projectteam InnovA58 en Rijkswaterstaat starten de realisatie van de Innovatiestrook in 2021. In 2022 moet het project gereed zijn. In opdracht van Rijkswaterstaat legt Infrabouwer Gebr. van Kessel de Innovatiestrook aan in nauwe samenwerking met KWS, beide onderdeel van VolkerWessels.

Website: www.samenco2wegwerken.nu
Informatie: Gert-Jan van den Dries, E: gertjanvandendries@home.nl

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante bouwgerelateerde vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of spam map om je aanmelding te bevestigen!