Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Kantorencongres

12 mei 2022 van 12:00 pm tot 5:00 pm

De Nederlandse kantorenmarkt laat op verschillende fronten een grote dynamiek zien. Aan de ene kant zien we eindgebruikers, ondanks corona, weinig meters inleveren. Aan de andere kant wordt steeds vaker ingespeeld op flexibele huurcontracten om zo sneller te kunnen reageren in tijden van onzekerheid.

Niet alleen moeten kantooreigenaren en ontwikkelaars rekening houden met deze trends, maar ook met strenge wetgeving. Zoals de verplichting per 1 januari 2023 om minimaal energielabel-C voor commercieel vastgoed. Een groot deel van het kantorenareaal is echter nog niet zover.

De waarde van kantoren blijft ondanks alles redelijk op peil. Maar voor hoelang? En waar moet een kantoorpand tegenwoordig aan voldoen om competitief in de markt te zijn? Duurzaamheid is de standaard geworden. De koplopers zien dat technologie het onderscheidend vermogen is en spelen daar inmiddels flink op in.

Gegevens

Datum:
12 mei 2022
Tijd:
12:00 pm tot 5:00 pm
Evenement Categorie:
Site:
https://vastgoedjournaal.nl/events/event/194/kantorencongres-2022

Organisator

Vastgoedjournaal
Telefoon:
023-7434909
E-mail:
events@vastgoedjournaal.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Van der Valk Zuidas – Amsterdam
Tommaso Albinonistraat 200
Amsterdam, 1083 HM Nederland
+ Google Maps
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante bouwgerelateerde vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of spam map om je aanmelding te bevestigen!