Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Openbare Ruimte

12 mei 2022 van 9:00 am tot 5:00 pm

Openbare Ruimte vakbeurs

De vakbeurs Openbare Ruimte is het event voor alles over ontwerp, inrichting, onderhoud en beheer van openbare ruimte. De vakbeurs onderscheidt zich door het allesomvattende aanbod. Alle denkbare producten en diensten voor openbare ruimte komen aan bod. Klik op de sectoren voor meer informatie: Sport, Spel & Recreatie, Licht, Groen, Straatmeubilair, Bestrating, Bouw & Infra, Landschapsarchitectuur & Ontwerp en Advies & Beheer.

Wilt u weten welke nieuwe producten, diensten, innovaties en partijen voor uw werk van belang zijn? De hele markt is gedurende twee dagen op één plek voor u verzameld. Dat bespaart dus een hoop zoekwerk en losse afspraken.

Tijdens de vakbeurs Openbare Ruimte kunt u aanschuiven bij hoogwaardige lezingen over uiteenlopende thema’s en vraagstukken, gegeven door professionals uit het vakgebied. Zo leert u alles over de laatste trends en ontwikkelingen van de openbare ruimte.

Een bezoek aan de beurs kost niets. Toegang tot de beursvloer én de lezingen is gratis. Er wordt de hele dag kosteloos koffie, thee en fris geserveerd. Jaarbeurs is bovendien zowel met de auto als met het openbaar vervoer erg makkelijk bereikbaar.

Lezingen

Kennisdeling vormt een belangrijk onderdeel van Vakbeurs Openbare Ruimte. Van smart cities, klimaatadaptatie en de omgevingswet tot de Japanse duizendknoop en de eikenprocessierups; alle relevante thema’s worden voor u uiteengezet in het uitgebreide kennisprogramma.

Gemeentelijke bezoekers uit heel Belgie

Beursbezoekers komen uit heel Belgie en hebben grotendeels een ambtelijke functie, bijvoorbeeld als beleidsmaker of adviseur bij een provincie of gemeente. Op de beurs bereikt u tevens veel ingenieurs- en adviesbureaus, beheerders, landschapsontwerpers, stedenbouwkundigen en aannemers.

Totaal-evenement met 8 sectoren

Vakbeurs Openbare Ruimte is de grootste vakbeurs over ontwerp, inrichting, onderhoud en beheer van openbare ruimte in Nederland. De beursvloer biedt een allesomvattend aanbod en hanteert de volgende 8 sectoren:
Groen, Straatmeubilair, Bestrating, Sport – Spel & Recreatie, Licht, Bouw & Infra, Landschapsarchitectuur & Ontwerp en Advies & Beheer.

Gegevens

Datum:
12 mei 2022
Tijd:
9:00 am tot 5:00 pm
Evenement Categorie:
Site:
https://www.openbareruimte.be/nl

Organisator

ExpoProof
Telefoon
+31 85 773 1751
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Brussels Expo
Belgiëplein 1
Brussel, 1020 België
+ Google Maps
Telefoon
+32 2 658 44 99
Bekijk de site van Locatie

Aankomende evenementen

AMB

Welding Week

Metavak

C the Future

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE EVENTS IN DE INFRA, UTILITEITSBOUW, WONINGBOUW EN WATERBOUW!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden