Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Ruimte & Licht

6 juni 2024 van 9:30 am tot 5:00 pm

Vakbeurs Ruimte & Licht voor OVL professionals

Vakbeurs Ruimte & Licht biedt innovaties, kennis en de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van openbare verlichting, lichtarchitectuur en lichttechniek.

De Vakbeurs Ruimte & Licht is een gratis vakbeurs met lezingen. Het eendaagse evenement is voor professionals die werkzaam zijn in het vakgebied openbare verlichting: beleidsmakers, beheerders, diensthoofden, projectmanagers, aannemers, wegbeheerders, stedenbouwkundigen, landschapsarchitecten, lichtarchitecten en -ontwerpers, installateurs, woningcorporaties, facilitair managers, vastgoed- en projectontwikkelaars.

Vakbeurs Ruimte & Licht toont productinnovaties en marktontwikkelingen, geeft gelegenheid voor discussies en uitwisselen van gedachten en ideeën tussen afnemers en aanbieders.

Op de beursvloer vindt u als bezoeker bedrijven met producten zoals armaturen, lichtmasten, lichtregelsystemen, meettechnieken, aansluitkasten, voedingskabels- en kasten.

Op het gebied van dienstverlening zijn er aanbieders op het gebied van o.a. installatieverantwoordelijkheid, aanbestedingen, inspecties, advies en beheer.

Krachtig netwerk

Het Platform Ruimte & Licht is een krachtenbundeling van drie bepalende partijen:

  • Beursorganisator ExpoProof met in de eerste helft van het jaar de Vakbeurs Ruimte & Licht
  • Acquire Publishing met in het najaar het Ruimte & Licht Congres (Festival)
  • Stichting OVLNL, het overkoepelend orgaan van IGOV

Acquire Publishing

Organisator van het jaarlijkse Ruimte & Licht Congres (Festival). Een ontmoetingspunt voor iedereen die betrokken is bij openbare verlichting. Waar op hoog niveau kennis wordt gedeeld. Het congres is inhoudsgericht en biedt een beperkt aantal partners de mogelijkheid om het te ondersteunen.

OVLNL

De Stichting Openbare Verlichting Nederland is opgericht in december 2015, The International Year of Light. De stichting heeft ten doel het vertegenwoordigen van de gehele sector openbare verlichting richting stakeholders, alsook het organiseren en kwalitatief ontwikkelen van de sector en alles wat daar direct of indirect raakvlak mee heeft en / of daar onderdeel van uit maakt. Overheidsdeelnemers zijn ondergebracht in de vaste OVLNL commissie IGOV-Overheden. OVL medewerkers van Rijkswaterstaat, Provincies, (semi-)overheden en gemeenten kunnen deelnemer worden.

Organisatie

Het IGOV bestaat uit het IGOV landelijk platform en diverse IGOV regionale platforms en is naast het IGOV Innovatie Platform een vast onderdeel van de stichting OVLNL.
Deelnemers zijn volledig gelijkwaardig maar het onderscheid is gemaakt om gemeenten in de gelegenheid te stellen naast de meer algemene landelijke zaken ook onderwerpen met elkaar te bespreken die meer gericht zijn op hun regio.
Vier tot zes keer per jaar zijn er vergaderingen voor het landelijk platform en drie tot vier keer per jaar zijn er vergaderingen in de IGOV regionale platforms. Alle deelnemers kunnen ad hoc bepalen wanneer en aan welke vergaderingen zij wensen deel te nemen.

Gegevens

Datum:
6 juni 2024
Tijd:
9:30 am tot 5:00 pm
Evenement Categorie:
Site:
https://www.vakbeursruimteenlicht.nl/

Organisator

ExpoProof
Telefoon
+31 85 773 1751
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Expo Houten
Meidoornkade 24
Houten, 3992 AE Nederland
+ Google Maps
Telefoon
030 634 9100
Bekijk de site van Locatie

Aankomende evenementen

AMB

Welding Week

Metavak

C the Future

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE EVENTS IN DE INFRA, UTILITEITSBOUW, WONINGBOUW EN WATERBOUW!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden