Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

SGA Vakdagen

2 november 2021 van 1:00 pm tot 4 november 2021 van 9:00 pm

SGA Vakdagen voor de schilder-, glas- en afbouwbranche

SGA Vakdagen is dé ontmoetingsplek voor de schilder-, glas- en afbouwbranche. Hier wordt een compleet en volledig aanbod gepresenteerd vanuit de branche. Op de vakbeurs zijn fabrikanten, importeurs, leveranciers, groot- en tussenhandelaren in producten en diensten vertegenwoordigd uit onder meer de natte afbouw, droge afbouw, paint en beglazingsmaterialen.

Toonaangevende merken nemen ieder jaar weer hun plek in op SGA Vakdagen. Door samen te werken komen we tot de beste initiatieven en tillen we dit jaar SGA Vakdagen naar een hoger niveau!

Waar ambacht en vakmanschap samenkomen!

Terwijl beroepen worden vervangen door robots blijft het ambacht het winnen van techniek in de schilders-, glas- en afbouwbranche. Veel veranderingen zijn doorgevoerd, maar de passie voor het ambachtelijke vak is gebleven. De branche kent een enorme geschiedenis en is gedurende de afgelopen decennia flink geïnnoveerd. De groei blijft aanhouden evenals de vraag naar noviteiten in de branche. Maar waar vindt u alle ontwikkelingen en bijbehorende bedrijven?

Op deze vakbeurs worden noviteiten gepresenteerd die ervoor zorgen dat u uw werk efficiënter uit kunt voeren. Exposanten laten hun nieuwste innovaties zien op het Innovatieplein. Door de full-service formule ontbreekt het u niet aan een lekker hapje en drankje. Zo wordt u volledig ontzorgd!

SGA Vakdagen biedt u de kans om exposanten in een prettige en ongedwongen sfeer te ontmoeten. U ontmoet er exposanten uit de schilder-, glas- en afbouwbranche, waarbij de toonaangevende A-merken goed vertegenwoordigd zijn.

Enige beurs voor de schilder-, glas- en afbouwbranche

SGA Vakdagen is de enige beurs in Nederland waar u bedrijven uit de drie verschillende branches op één moment kunt spreken. In één dag tijd ontmoet u meer dan 200 exposanten uit uw branche!

Alle A-merken in de schildersbranche

Toonaangevende merken nemen ieder jaar weer hun plek in op SGA Vakdagen. Namen als Sigma, Sikkens en Copagro zijn exposanten van het eerste uur. Ook Bostik, OnderhoudNL en Festool zijn vertrouwde gezichten op de beursvloer!

Wie zijn onze exposanten?

Op SGA Vakdagen ontmoet u meer dan 190 exposanten uit de schilder-, glas- en afbouwbranche. U vindt er bedrijven in de volgende segmenten:

  • Verf
  • Verfbenodigdheden
  • Beglazingsmaterialen
  • Natte afbouw
  • Droge afbouw
  • Gereedschappen
  • Hoogwerksystemen
  • Kennis & Expertise

Congres Week van de Schilder

Schilders krijgen tijdens ‘De week van de Schilder’ de aandacht die zij verdienen. Schilders hebben naast een creatief beroep ook te maken met verschillende belangrijke onderdelen binnen hun vakgebied. Om te kunnen blijven groeien wordt tijdens ‘De Week van de Schilder’ aandacht besteed aan onderwerpen die ervoor zorgen dat je op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen en dus klaar bent voor de toekomst.

Een belangrijk thema dat aan bod komt is duurzaamheid, met aandacht voor milieuvriendelijke verf. Daarnaast ook effectiever werken middels kostenbesparing op uren, producten, afvalstromen en aanschaf.

Gegevens

Begin:
2 november 2021 van 1:00 pm
Einde:
4 november 2021 van 9:00 pm
Evenement Categorie:
Site:
https://www.sga-gorinchem.nl/

Organisator

Easyfairs Gorinchem
Telefoon
+31 (0)183 680 680
E-mail
gorinchem@evenementhal.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Evenementenhal Gorinchem
Franklinweg 2
Gorinchem, 4207 HZ Nederland
+ Google Maps

Aankomende evenementen

AMB

Welding Week

Metavak

C the Future

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE EVENTS IN DE INFRA, UTILITEITSBOUW, WONINGBOUW EN WATERBOUW!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden