Persbericht Bouwkalender

PERSBERICHT

15 mei 2020

Advercom lanceert Bouwkalender

onafhankelijke online agenda voor de bouw en infra

Bouwkalender heet de nieuwe online agenda in en voor de bouw- en infrasector. Op bouwkalender.nl worden alle vakevenementen ontsloten die voor de professionals in de Nederlandse woning- en utiliteitsbouw en de weg- en waterbouw het bezoeken waard zijn.

De evenementen zijn eenvoudig te vinden via de maandkalenders en via scroll-lijsten met per evenement een korte beschrijving en link naar de website van de organisator met programma, deelname-informatie en mogelijkheid tot aanmelden. Ook de ‘Zoek Evenementen’-functie is voorhanden. Na invoer van bijvoorbeeld de naam, locatie of datum is hiermee ‘met een druk op de knop’ het gezochte evenement te vinden.

Naast de bouwkalender-website geeft Advercom ook de bouwkalender-nieuwsbrief uit. Elke twee weken presenteert deze gratis publicatie de Top 15 van belangwekkende bouwevenementen die de komende weken voor de deur staan.

Op bouwkalender.nl neemt Advercom alle vakevenementen op, zolang ze maar thema’s en onderwerpen brengen die wetenswaardig zijn voor de bouw- en infrasector. Daarmee profileert bouwkalender.nl zich als een onafhankelijke webportal. Zowel grotere (bouw)beurzen, congressen en symposia als de meer kleinschalige seminars, studiemiddagen en excursies zijn vertegenwoordigd. De gebruikelijke evenementen op locatie (in congreszaal of beurshal) zijn in gezelschap van een (groeiend aantal) online congressen, cursussen en webinars.

Advercom heeft Bouwkalender vooral in het leven geroepen om de dikwijls drukbezette leidinggevenden in de verschillende disciplines – van vastgoedbelegger, projectontwikkelaar en ontwerper tot aannemer, toeleverancier en producent – een helder overzicht te bieden van alle relevante vakevenementen en hen vlot de weg te wijzen naar het evenement van keuze.

Maar ook andere mensen die in de bouw of infrastructuur werkzaam dan wel geïnteresseerd zijn, vinden op bouwkalender.nl de evenementen van hun gading.

Met het complete overzicht van relevante evenementen helpt Bouwkalender ook de organisatoren van evenementen, zoals beursorganisaties en onderwijsinstellingen, maar ook kleinere branche- of studieverenigingen, bij het inplannen van hun festiviteiten. En eenmaal gepland, kunnen ze hun evenementen weer aanbieden voor opname in de bouwkalender.

Zo blijft Bouwkalender de brede, onafhankelijke online agenda voor de bouw en infra.

Advercom, gevestigd in Santpoort-Noord, is actief in sales, marketing en SEO. Naast Bouwkalender publiceert Advercom tevens industriekalender.nl

_______________________________________

Voor de redactie:
Voor nadere inlichtingen: Erik de Jong (Advercom), tel. 06-24685225, e-mail: edejong@advercom.nl
Advercom BV • Dijkzichtlaan 2 • 2071 EZ Santpoort-Noord, Nederland • tel. +31 (0)23 737 07 63 • advercom.nl

 

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE EVENTS IN DE INFRA, UTILITEITSBOUW, WONINGBOUW EN WATERBOUW!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden

Aankomende evenementen

AMB

Welding Week

Metavak

C the Future

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE EVENTS IN DE INFRA, UTILITEITSBOUW, WONINGBOUW EN WATERBOUW!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden