Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Het STEMmingscafé on tour: Wat staat er dit najaar in de industrie te gebeuren?

27 augustus 2021 van 1:30 pm tot 5:00 pm

gratis

De vakantieperiode komt langzaam tot een eind en een druk najaar voor de industrie nadert. Met ook allerlei activiteiten die van start gaan, die ook te maken hebben met de business development van jouw technische B2B organisatie. Daar praten we over tijdens de start van een nieuw seizoen van het STEMmingscafé op vrijdag 27 augustus (vanaf 13.30 uur).

Tijdens dit STEMmingscafé bij gastheer KraussMaffei Benelux BV nemen we alvast een voorschot op wat er dit najaar in de industrie te gebeuren staat. En staan daarbij extra stil bij een nieuwe volledig elektrische machine van KraussMaffei. Natuurlijk ook vanuit het perspectief van marketing, sales, communicatie en innovatie. Er zal meer dan voldoende ruimte zijn om te netwerken onder het genot van een borrel met BBQ-borrelhapjes.

Vanwege corona zijn er restricties voor het aantal deelnemers. Zonder meer geldt een maximum van 50 personen. Vol = vol. Maar ook een minimum van 15 deelnemers.

Want deze on Tour versie van het STEMmingscafé wordt mede mogelijk gemaakt doorKraussMaffei Benelux, Kunststof Magazine & IndustrieKalender.

Gegevens

Datum:
27 augustus 2021
Tijd:
1:30 pm tot 5:00 pm
Kosten:
gratis
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
Site:
https://stem-imc.com/inspiratiesessie-het-stemmingscafe-stem/

Organisator

STEM Industrial Marketing Community
Telefoon:
06 204 275 84
E-mail:
contact@stem-imc.com
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Op locatie of online te volgen
Minervum 7360
Breda, 4817 ZG Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE EVENTS IN DE INFRA, UTILITEITSBOUW, WONINGBOUW EN WATERBOUW!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden