Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Industrieel en circulair bouwen: BAM: op weg naar geïndustrialiseerde bouwplaatsen

29 april 2021 van 4:00 pm tot 5:00 pm

n april en mei organiseert NEPROM online kennissessies over industrieel en circulair bouwen. Laat je inspireren en informeren door koplopers en verkenners uit ons midden over de veranderingen die zij in hun organisatie in gang hebben gezet.
We willen als sector sneller, goedkoper en vooral duurzamer woningen bouwen. Een belangrijk deel van de oplossing kunnen we vinden in industrieel en circulair bouwen. Dat betekent echter wel grote veranderingen voor de gehele bouwketen, van toeleverancier tot aan de bewoner. De professionele opdrachtgevers, de leden van de NEPROM, nemen bij die transitie een centrale positie in. Wat betekent deze omslag voor jou en jouw onderneming als opdrachtgever? Wat moet er in de omgeving anders, bij gemeenten, het Rijk, beleggers, kopers en huurders? Hoe geef jij als opdrachtgever sturing aan dat veranderingsproces? Om grip op de antwoorden te krijgen organiseert de NEPROM een reeks kennissessies, exclusief voor de leden. Koplopers en verkenners uit ons midden vertellen over de veranderingen die zij in hun organisatie in gang hebben gezet. We delen kennis en ervaring, als ijkpunt voor de eigen ontwikkeling en om te bezien welke collectieve actie geboden is.

29 april BAM: op weg naar geïndustrialiseerde bouwplaatsen
Dinant Ten Brinke (CEO BAM Woningbouw)
Al sinds de jaren ’90 is BAM Wonen voorloper op het gebied van conceptueel bouwen. De specialisten van Nieuwbouw Concepten, voorheen Waarde & Riant (W&R), zijn continu bezig met het verbeteren en het aanbieden van nieuwe producten en diensten. Afgelopen periode heeft BAM Wonen een innovatiereis gemaakt om te komen tot de conceptwoning van de toekomst. De belangrijkste uitdaging is om betaalbaarheid, duurzaamheid en ontwerpvrijheid met elkaar te verenigen. Het resultaat van de innovatiereis is een vernieuwend concept gebaseerd op houtbouw

Op donderdag 29 april van 16.00 – 17.15 uur organiseert NEPROM de online kennissessie over industrieel en circulair bouwen met Dinant Ten Brinke (CEO BAM woningbouw)

Aanmelden
Meld je aan voor deze online kennissessie door een e-mail te sturen naar Margot Meijerink of via het ledennet door op de groene aanmeldknop te klikken.

Je kunt je ook aanmelden voor de andere kennissessies in deze reeks over Circulair en Industrieel bouwen:
15 april – Industrieel bouwen met Japan
22 april – HOUTbaar van TBI
29 april – BAM: op weg naar geïndustrialiseerde bouwplaatsen
12 mei – Haut
19 mei – De Woningfabriek van Van Wijnen

Gegevens

Datum:
29 april 2021
Tijd:
4:00 pm tot 5:00 pm
Evenement Categorie:
Site:
https://www.neprom.nl/events/details.aspx?Id=20B9EAE9-F8EE-4966-BE1D-61F397BA715E

Organisator

NEPROM
Telefoon:
070 - 337 0332
E-mail:
info@neprom.nl
Bekijk de site van Organisator
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante bouwgerelateerde vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of spam map om je aanmelding te bevestigen!