Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

LED + Elektro

3 november 2021 van 10:00 am tot 4 november 2021 van 5:00 pm

LED + Elektro vakbeurs – Grote besparing en ongekende mogelijkheden

LED + Elektro is Nederlands grootste onafhankelijke vakbeurs voor licht- en elektrotechniek. Nieuwe producten en seminars vol praktische kennis vormen de kern van dit exclusieve b2b-evenement. LED + Elektro biedt exposanten en bezoekers als architecten, installateurs en zakelijke eindgebruikers een onmisbare kans om te netwerken op hoog niveau.

Met ledverlichting kunnen bedrijven tot wel 80% besparen op hun energieverbruik. Door de sterk gedaalde prijzen is de aanschaf van ledverlichting vaak zeer snel terug verdiend. Maar led biedt méér dan alleen besparing. Eigenaren en gebruikers van gebouwen vragen om de verbeterde lichtbeleving van zelf-dimmende lampen of willen hun verlichting integreren met hun beveiligingssysteem. Nu is het moment dat Nederland en België overstappen. Nu is het moment om u zelf te informeren op LED + Elektro.

Doelgroepen

  • Installateurs
  • Bouwbedrijven
  • Zakelijk
  • Project- en Vastgoed Ontwikkelaars
  • Architecten
  • Woningbouw coöperaties
  • Woning- en Gebouw Beheerders
  • Overheid

Snel schakelen naar de toekomst

De elektrotechnische sector speelt een sleutelrol bij de overschakeling naar led. Installateurs moeten steeds complexere systemen visualiseren en zijn vaak meer bezig met software dan met hardware. Het is van enorm belang dat opdrachtgevers, ontwerpers en installateurs de kansen en beperkingen van moderne technologieën kennen, want alleen een goed plan voorkomt kostbare aanpassingen achteraf. Daarom bieden meer dan 150 exposanten op LED + Elektro voorlichting over alle mogelijkheden van hun nieuwe producten.

Exposanten van binnen én buiten de Benelux stellen zich op LED + Elektro aan u voor. Als Nederlands grootste onafhankelijke vakbeurs voor licht- en elektrotechniek is LED + Elektro dé plek om oplossingen met elkaar te vergelijken en te netwerken op hoog niveau.

Voor eigenaren en gebouwbeheerders is het soms moeilijk om de weg te vinden door het KNX- en DALI 2-oerwoud van standaarden. Zij vragen om advies en stellen daarvoor hoge eisen aan het kennisniveau van installateurs. Ook architecten en lichtontwerpers hebben veel vakkennis nodig om een goed lichtplan op te stellen. Daarom kunnen professionals zich op LED + Elektro laten voorlichten bij meer dan 60 led-seminars en elektroworkshops.

Gegevens

Begin:
3 november 2021 van 10:00 am
Einde:
4 november 2021 van 5:00 pm
Evenement Categorie:
Site:
https://www.led-elektro.nl/

Organisator

Good! Events & Media
Telefoon
072-5729794
E-mail
info@good.nl

Locatie

Brabanthallen Den Bosch
Diezekade 2
Den Bosch, Nederland 5222AK Nederland
+ Google Maps
Telefoon
0736293208
Bekijk de site van Locatie

Aankomende evenementen

AMB

Welding Week

Metavak

C the Future

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE EVENTS IN DE INFRA, UTILITEITSBOUW, WONINGBOUW EN WATERBOUW!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden