Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Natuurinclusieve en klimaatbestendige wijkaanpak

7 juli 2021 van 10:00 am tot 11:30 am

Volgens de jury natuurinclusief bouwen bewijst Kerckebosch in Zeist dat bouwen aan een gezond leefmilieu voor mens en natuur heel goed samengaat. Sterker nog, door consequent met oog voor de natuur te ontwikkelen, is juist extra woonkwaliteit ontstaan.
Voor de uitvoering van de plannen richtten de gemeente en Woongoed Zeist de Wijkontwikkelingsmaatschappij Kerckebosch (WOM) op. In de bosrijke wijk komen 1.100 nieuwe en gerenoveerde woningen, een winkelcentrum en scholen.

De vernieuwing van de wijk is in 2012 gestart vanuit een ecologische visie. Door een stapsgewijze aanpak is er gestuurd op behoud van groen en kwaliteit en tegelijkertijd inspelen op de woonbehoeften in de markt. Duurzaamheid is sociale duurzaamheid. In Kerckebosch noemen ze dit “duurSaam”.

Evert Jan Roelofsen, directeur van de WOM presenteert de natuurinclusieve en klimaatbestendige wijkaanpak in Zeist.

Gegevens

Datum:
7 juli 2021
Tijd:
10:00 am tot 11:30 am
Evenement Categorie:
Site:
https://www.aedes.nl/agendas/2021/07/07-groene-huisvesters-natuurinclusieve-en-klimaatbestendige-wijkaanpak.html

Organisator

Aedes vereniging van woningcorporaties
Telefoon:
088 233 3700
E-mail:
info@aedes.nl
Bekijk de site van Organisator
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante bouwgerelateerde vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of spam map om je aanmelding te bevestigen!