Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Nieuwbouw Aeres Hogeschool – Een schoolvoorbeeld van circulair, gezond en energieneutraal bouwen

22 september 2020 van 11:00 am tot 12:00 pm

De nieuwbouw van Aeres Hogeschool wordt gerealiseerd op het terrein van de Floriade te Almere. Tijdens de Floriade is dit het ontvangstgebouw voor gasten. Daarvoor is dit gebouw ook een voorbeeldproject in aansluiting op de (duurzaamheid)principes en ambities van de Floriade.

Het gebouw is een schoolvoorbeeld van integrale duurzaamheid, waarin thema’s zoals circulair-, groen-,gezond-, klimaatadaptief & energieneutraal-bouwen gecombineerd zijn toegepast. HEVO bv is huisvestingsadviseur, kosten- en projectmanager van dit project en neemt u mee in het proces om beheerst tot een innovatief eindresultaat te komen.

Aanmelden

Meer informatie of aanmelden vind je op de website van HEVO. (Directe link naar event volgt later)

Onderdeel van jubileumeditie Dutch Green Building Week

Deze activiteit is onderdeel van de jubileumeditie van de Dutch Green Building Week. De tiende editie van de week vindt plaats van 21 september tot en met 25 september. #MadeinHolland is het thema van de week, waarmee Dutch Green Building Council (DGBC) en haar partners Nederland internationaal op de kaart zal zetten.

Organisator

DGBC – Dutch Green Building Council
Telefoon:
+31 (0)88 - 55 80 100
E-mail:
info@dgbc.nl
Site:
https://www.dgbc.nl/
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante bouwgerelateerde vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of spam map om je aanmelding te bevestigen!