Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Online zakendoen voor architecten

1 juni 2020

BNA event

Kennisbreak // Online zakendoen

In deze tijd doen we veel online: zelfs pitchen! Uit de praktijk blijkt dat niet iedereen zich bewust is van de eerste indruk die ze digitaal maken. Hierbij10 handige tips van onze trainster Rémi van der Elzen van o.a. Storytelling.

Wat leer je?

In deze korte video leer je 10 praktische tips over hoe jij jouw online verschijning kunt verbeteren.

Voor wie?

Deze kennisbreak is beschikbaar voor iedereen binnen de architectenbranche.

In 15 minuten laat Rémi zien je allemaal kunt doen om de (eerste) digitale indruk te verbeteren. Haar verhaal is interactief en inspirerend om naar te kijken!
Mocht je naar aanleiding van deze Kennisbreak nog vragen hebben: mail de Academie. Bij veel vragen organiseren we een online vragenuur. En anders zetten we de vraag door naar Rémi en ontvang je rechtstreeks antwoord van haar.

Opzet

Dit is een digitale kennissessie met online vragenuur. Je meld je aan bij de BNA Academie en je ontvangt een link naar de Kennisbreak op YouTube. Mocht je zelf willen oefenen met online pitchen? De Academie is druk bezig om met Rémi een online training hiervoor op te zetten. Houd onze agenda in de gaten voor meer informatie.

Gegevens

Datum:
1 juni 2020
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
Website:
https://www.bna.nl/agenda/199

Organisator

BNA, Branchevereniging Nederlandse Architectenbureaus
Telefoon:
+31 20 555 36 66
E-mail:
bna@bna.nl
Website:
https://www.bna.nl/
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang tweewekelijks een email met daarin de meest interessante bouwgerelateerde vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden.

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of spam map om je aanmelding te bevestigen!