Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Glasdag

10 juni 2021 van 10:00 am tot 5:30 pm

Op donderdag 10 juni 2021 organiseert Eisma Bouwmedia een GLASDAG. Glas wordt wel het meest innovatieve bouwmateriaal genoemd. Het materiaal ontwikkelt zich razendsnel en de toepassingsgebieden al net zo. Alle reden om in het verlengde van het succes van andere Eisma-evenementen, zoals de Houtdag en de SchildersVakprijs, de markt bij te praten over ‘de passie voor glas’. De organisatie is in handen van het team van Glas in Beeld. De GLASDAG heeft de voorschrijvende bouw (architecten, adviesbureaus, aannemers) als doelgroepen, maar ook voor de glassector zelf belooft het een leerzame dag te worden. De acht sprekers richten zich op het overdragen van kennis over actuele thema’s in relatie tot het innovatieve karakter, de performance en de toepassingen van vlakglas. Kennisoverdracht is doelstelling 1, netwerken doelstelling 2.

Locatie

Voor de locatie van de GLASDAG wordt telkens gezocht naar een project/bouwlocatie waar op een bijzondere wijze glas wordt toegepast of geproduceerd. Voor 2021 is die gevonden in het nieuwe kantoor van AFAS in Leusden. De ingebruikname van dit AFAS Experience Center, met onder meer een glazen dome, is in januari 2021. AFAS-oprichter Ton van der Veldt, geestelijk vader van de nieuwbouw, houdt in de ochtend vanaf 10 uur een presentatie over het ontstaan en de bouw. Ook een rondleiding door dit nieuwe Experience Center maakt deel uit van het programma. Na de lunch volgt het seminar met acht sprekers die de jongste ontwikkelingen op het gebied van vlakglas behandelen. Ze bespreken onder meer de ins en out van het lijmen van glas, dynamisch glas, vacuümglas, mediaglas en geïntegreerd elektriciteit opwekkend glas (BIPV). Ook de gevolgen van BENG voor de (glas)gevel komen aan de orde.

De deelnamekosten zijn 195 euro (ex BTW). Voor abonnees op Glas in Beeld of één van de andere uitgaven van Eisma Bouwmedia is elke tweede deelnemer gratis.

Gegevens

Datum:
10 juni 2021
Tijd:
10:00 am tot 5:30 pm
Evenement Categorie:
Site:
https://www.glasinbeeld.nl/glasdag/

Organisator

Eisma Media Groep
Telefoon:
+31 88 29 44 700
Bekijk de site van Organisator

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE EVENTS IN DE INFRA, UTILITEITSBOUW, WONINGBOUW EN WATERBOUW!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden