Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Marktconforme verkoopprijs, ook bij dalende kostprijs!

27 januari 2021 van 10:00 am tot 12:00 pm

Hoe voorkom je dat jouw productiviteitswinst in de zak van de klant verdwijnt.

Als ondernemer wil je de winstgevendheid van jouw bedrijf vergroten. Om dit te realiseren wordt vaak hard gewerkt aan het verhogen van de productiviteit. Ondanks investeringen in verbeterprogramma’s zoals lean manufacturing, QRM  of investeringen in moderne machines en robotisering neemt de winstgevendheid vaak toch niet toe. Hoe kan dat?

De manier van verkoopprijsbepaling zorgt er vrijwel altijd voor dat de behaalde productiviteitswinst direct, onbewust, wordt weggegeven aan klanten. Dit resulteert erin dat je voor dezelfde winst, meer  omzet moet realiseren. Hiervan ben je je als ondernemer vaak niet bewust.

Tijdens dit webinar wordt inzichtelijk gemaakt hoe het komt dat je als ondernemer de winst onbedoeld aan klanten weggeeft. Tevens worden oplossingsrichtingen aangedragen om dit voor de toekomst te voorkomen, zodat productiviteitswinst gaat leiden tot een hogere winstgevendheid van jouw bedrijf.

Gegevens

Datum:
27 januari 2021
Tijd:
10:00 am tot 12:00 pm
Evenement Categorie:
Site:
https://teqnow.nl/agenda/webinar-marktconforme-verkoopprijs-ook-bij-dalende-kostprijs

Organisator

Teqnow
Telefoon:
030-6053344
E-mail:
info@teqnow.nl
Bekijk de site van Organisator
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante bouwgerelateerde vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of spam map om je aanmelding te bevestigen!